Un país de somni

Marcel Estrada

Planes que es poden consultar

LA HIPERACTIVITAT

La hiperactivitat és una malaltia de caràcter genètic i el seu tractament requereix atenció mèdica.

Aquí, en aquesta pàgina web tractarem una altra classe d'hiperactivitat que es manifesta molt sovint en els nens i nenes de la nostra societat plegada de comoditats i sobretot amb una alimentació hipercalòrica i desequilibrada.

L'alt consum de llaminadures ha disparat el nombre de casos d'hiperactivitat dins el col·lectiu de nens i nenes del nostre pais.

llaminadures més llaminadures

Pels nens i nenes, en procés de creixement, les llaminadures s'han convertit en la droga més perillosa que tenen a l'abast:

* Provoca addicció

* Són perjudicials per la salut.

ATENCIÓ A TOTS ELS PARES QUE TINGUIN UN FILL HIPERACTIU!

Suprimir el sucre refinat de la dieta d'un nen és la primera mesura que els pares han d'adoptar per afrontar la hiperactivitat del seu fill.

LLAMINADURES = SUCRE REFINAT + ADDITIUS QUÍMICS

Estòmac ple de llaminadures

En la imatge es pot veure el procés de metabolització del sucre.

El sucre es transforma en energia per a fer funcionar l'organisme i el seu excès, en greix. No aporta ni vitamines, ni minerals, ni fibra, ni proteines, únicament energia buida.

El procés de transformar el sucre en greix, requereix absorbir de l'organisme vitamines, minerals i en especial calci, causa directa de l'osteoporosi.

La ràpida absorció del sucre, produeix hiperglucèmia, un alt nivell de glucosa en sang i això està vinculat a un nivell d'hiperactivitat molt forta en els nens. La hiperglucèmia obliga al pancreas a produir gran quantitat d'insulina i aquest excés de treball pot derivar en un futur cap a una diabetis.

Si el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya prohibís el consum de llaminadures a l'interior dels col·legis i instituts, el rendiment escolar i el nivell de sosegament dels nens i nenes de Catalunya augmentaria d'una forma notable